SHAAMI HUIS

SHAAMI HUIS Syrisch eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 443 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shaami huis. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 23:40 1ste keer besteld en het eten kwam lekker warm aan en zo zien we het graag en snelle bezorging en aardige bezorger , bedankt
15 mei 2022 om 20:27 Eten was lekker, warm. Bezorging ook snel.
11 mei 2022 om 21:58 - garlic was too salty - shoarma is greasy Well packaged and arrived warm. Quality of food could be better
29 apr 2022 om 21:41 Hadden kip shoarma en shish tawouk besteld allebei de gerechten waren koud en droog. Jammer als je 1,5 uur aan het wachten bent..
25 apr 2022 om 23:39 Vers, lekker, gezellig!
20 apr 2022 om 12:48 The food was nostalgic. It reminded me of some good old times in Damascus.
19 apr 2022 om 22:27 Schandalig! Veel te laat en komt nog eens aan de deur met de opmerking als het te koud is ik dan moet bellen voor een nieuwe bestelling. Dus wetend dat het koud is geworden!! En het eten was ook niet normaal koud! De eerste en laatste keer bij hen!!!
16 apr 2022 om 9:19 I would definitely recommend the shaorma meal. It's exquisite.
14 apr 2022 om 21:10 Smaak van de kip en de friet was goed alleen koud. Brood was taai.
4 apr 2022 om 18:24 Een juweeltje deze restaurant. De geweldige recensies zijn meer dan terecht. Crispy schotel besteld, ontzettend lekker en goede portie. Nette prijzen voor deze kwaliteit.
23 mrt 2022 om 9:35 Heerlijk eten (meer dan genoeg) en een goede bezorging.
9 mrt 2022 om 22:10 Beste falafel. Ook shoarma was heerlijk. Mega aanrader.