SHAAMI HUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 506 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shaami huis. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 15:07 Eerste keer en laatste keer dat ik hier bestel, ik heb gewoon voedselvergiftiging gehad, heb 3 dagen niks kunnen eten erna alles eruit gekotst vies vlees, nooit meer hier bestellen voor mij
30 nov 2022 om 20:25 We hadden shoarma met friet besteld maar in plaats van friet zat er een zakje bij met een soort krokante zoutjes (koud)
26 nov 2022 om 16:49 Top as usual!
25 nov 2022 om 21:37 Eten viel tegen deze keer
16 nov 2022 om 23:14 Super snelle bezorging. Eten was ontzettend lekker maar wel kleine porties voor de prijs. Gooi er wat vlees en friet extra bij (30% meer) en dan is het perfect
13 nov 2022 om 14:46 Goed eten! Ik heb 3 rolls besteld en ben erg tevreden! De frietjes hoeven alleen echt niet in de rolls.
4 nov 2022 om 21:51 Bezorging was op tijd, echter was het eten een teleurstelling. Voor 28 euro hadden we wel meer verwacht.
29 okt 2022 om 16:25 Super tasty!
25 okt 2022 om 13:23 Top!
24 okt 2022 om 9:29 The Arabic Chicken Shaorma Dish is delicious! :)
23 okt 2022 om 19:50 Heerlijke shoarmaroll en heel snel bezorgd
14 okt 2022 om 22:47 Super lekker. Veel smaak. Snelle bezorging!