SHAAMI HUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 519 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shaami huis. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 16:48 Heerlijk eten, snel bezorgd door een heel vriendelijke bezorger
6 jan 2023 om 10:10 Super slecht. kip was droog, friet was niet gaar. De helft weggegooid zonde want heb er eerder gegeten en toen was het wel goed.
21 dec 2022 om 9:30 Erg lekkere maaltijd maar erg jammer dat alle kubba’s een egale brei waren geworden. Alle 3 kapot :-(
19 dec 2022 om 10:16 Was a great meal with the world cup final. My friends and I enjoyed it a lot :-)
15 dec 2022 om 19:36 Helemaal niet goed, ik heb aantal keren gegeten van Shami huis maar dit was en slecht ervaring.
15 dec 2022 om 13:16 Very tasty :-)
12 dec 2022 om 10:50 Vlotte en vriendelijke bezorging! Eten zoals gewoonlijk erg lekker. Patat mag alleen iets langer afgebakken worden, verder geen op/aanmerkingen.
10 dec 2022 om 22:49 Jammer dat ik voor bezorging geen 10 sterren kan doen. De bezorger was 20 min te vroeg. Eten was ook heel lekker
2 dec 2022 om 15:07 Eerste keer en laatste keer dat ik hier bestel, ik heb gewoon voedselvergiftiging gehad, heb 3 dagen niks kunnen eten erna alles eruit gekotst vies vlees, nooit meer hier bestellen voor mij
30 nov 2022 om 20:25 We hadden shoarma met friet besteld maar in plaats van friet zat er een zakje bij met een soort krokante zoutjes (koud)
26 nov 2022 om 16:49 Top as usual!
25 nov 2022 om 21:37 Eten viel tegen deze keer